Ευκλείδης Τσακαλώτος από Τρίκαλα: Αυτή είναι η υπόσχεση που δίνουμε για δεύτερη φορά αριστερά – Κάλεσμα σε συμμαχικές δυνάμεις (Βίντεο)

Εφικτός ο στόχος της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στις εκλογές, τόνισε από τα Τρίκαλα όπου βρίσκεται για την παρουσίαση του βιβλίου του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο πρώην υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το βιβλίο με τίτλο «Με την πλάτη στον τοίχο: διαπραγματεύσεις για την κοινωνία και την οικονομία 2015-2019 είναι μια συλλογική προσπάθεια και ότι όλη η διαπραγματευτική ομαδα πριν από το κρίσιμο Eurogroup του Μαΐου 2016 είχε το άγχος και τη μέριμνα να αντιπροσωπεύσει τον κόσμο που μας υποστήριξε και θέλαμε να τον υποστηρίξουμε. Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά ποτέ κανείς και καμία από την διαπραγματευτική ομάδα δεν ξέχασε αυτό το σημαντικό. Και αυτή είναι η υπόσχεση που δίνουμε για τη δεύτερη φορά αριστερά, διαφορετικές συνθήκες εκτός του μνημονίου, με κάλεσμα και σε άλλες προοδευτικές δυνάμεις για μια συμμαχική προοδευτική κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα προβληματα της ακρίβειας, των χαμηλών μισθών, τα νέα ζευγάρια που δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι και να μπορέσουν να έχουν ενα δικό τους σπίτι, για τους αγρότες που αντιμετωπίζουν μια σειρά από προβλήματα και απο τη μεριά της παραγωγής και του κόστους παραγωγής, ο κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε επίσης ότι «τους τελευταίους 6 μήνες έχουμε και ένα τεράστιο ζήτημα δημοκρατίας, γι’ αυτό χρειάζονται παρεμβάσεις, χρειάζεται ενα πλαίσιο ασφάλειας, όχι με την έννοια που το έλεγε η Νεα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019, αλλά μια πραγματική ασφάλεια όπου ο κόσμος θα ξέρει πως οι θεσμοί θα κάνουν τη δουλειά τους».

Δείτε την εισαγωγική τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και φωτογραφίες από την συνάντηση με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στα γραφεία της Ν.Ε Τρικάλων:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia