Ευρωβουλευτές της ΝΔ Γ. Αμυράς και Δ. Καιρίδης σε συνάντηση γαλάζιων στελεχών.

Περιοδεία στο νομό Τρικάλων πραγματοποίησαν σήμερα οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτες της Ν.Δ Γιώργος Αμυράς και Δημήτρης Καιρίδης στο πλαίσιο εκστρατείας για την προώθηση της υποψηφιότητας τους.

Οι δύο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης Κώστας Τρέλλης και αρκετά στελέχη της τοπικής Ν.Δ.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καιρίδης υπογράμμισε πως η χώρα βρίσκεται μπροστά σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, οι πολίτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην οπισθοδρόμηση και την αποσταθεροποίηση της χώρας ή να γυρίσουν σελίδα πετυχαίνοντας πολιτική και κυβερνητική αλλαγή. Άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας πως εφαρμόζουν πολιτική Θάτσερ αλλά λατρεύουν και τον Μαδούρο, ήρθαν ως αντί-ελίτ και φεύγουν σκαφάτοι, ήρθαν ως πολέμιοι των fakenewsκαι φεύγουν ως οι μεγαλύτεροι ψεύτες, επιχειρώντας συνειδητά την παραπλάνηση της κοινής γνώμης και την υποτίμηση της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού.

Ο Γιώργος Αμυράς τόνισε ότι στις 26 Μαΐου η ευρωκάλπη θα καρποφορήσει με δύο εύγευστους καρπούς. Πρώτον οι Έλληνες θα επιλέξουν την ευρωομάδα της ΝΔ για τις Βρυξέλλες, όπου εκεί παίρνονται οι 8 από τις 10 αποφάσεις που εφαρμόζονται στο Ελληνικό κράτος και δεύτερον θα ανοίξει για τα καλή η πόρτα εξόδου στον κ. Τσίπρα, ερχόμενη επιτέλους η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia