Ευχαριστήριο Προέδρου ΤΚ Μουριάς Δημήτρη Γιαννουλάκου

Κατόπιν αιτήματος της Κοινότητας, για αντικατάσταση δύο στηλών του δικτύου της ΔΕΗ, λόγω φθοράς και έντονης διάβρωσης με αποτέλεσμα τον κινδύνου σοβαρού ατυχήματος, αφού προηγήθηκε έλεγχος και μελέτη αντικατάστασης, από τις υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ Τρικάλων, σήμερα πραγματοποιήθηκε η αντικατάσταση τους, από το συνεργαζόμενο συνεργείο του Κου Γαντζούλα με τους συνεργάτες του και υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ. Με επαγγελματισμό, συνεργασία και ασφάλεια, πραγματοποιήθηκε η αντικατάσταση.

Επίσης κατά την διάρκεια της Διακοπής συνεργάστηκαν, η Περιφερειακή τομεαρχης Υγείας Κα Νάτσινα, η Αντιδήμαρχος Υγείας Δήμου Πύλης Κα Καλιώρα, ο Διευθυντής του Κ. Υ. Πύλης Κος Βενιζέλος και το Ε. Κ. Α. Β Τρικάλων, για την διακομιδή μιας ηλικιωμένης ώστε να εξασφαλιστεί η παροχή οξυγόνου που την κρατάει στη ζωή. Το Νηπιαγωγείο της Κοινότητας δεν λειτούργησε για την προστασία των μαθητών από το κρύο.

Ο συντονισμός όλων των εμπλεκομένων λειτούργησε άψογα και σποδυκνείεται για ακόμη μια φορά,ότι με συνεργασία και επαγγελματισμό λύνονται τα προβλήματα προς όφελος του Δημότη. Ως Πρόεδρος της Κοινότητας τους ευχαριστώ όλους θερμά!!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας και την ασφάλεια τους!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia