Ευχαριστήριο του προέδρου της ΤΚ Μουριάς Δημητρίου Γιαννουλάκου

Την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου 2022, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής και τοποθέτησης στέγης με κεραμοσκεπή, στο οστεοφυλάκιο και τις εξωτερικές τουαλέτες του κοιμητηρίου της Κοινότητας Μουριάς.

Ως Πρόεδρος της κοινότητας αισθάνομαι την ανάγκη, να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή, την Αντιδημαρχία Τεχνικών έργων με τις τεχνικές της υπηρεσίες, καθώς και τη συνεργαζόμενη εταιρεία ΄΄ Αφοί Γ. ΤΕΑ& ΣΙΑ Ε.Ε΄΄ με τους υπαλλήλους της, που επέδειξαν επαγγελματισμό και τήρησαν στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα, στη σύμβαση που υπέγραψαν.

Η ανακατασκευή και συντήρηση του οστεοφυλακίου, κρινόταν απολύτως απαραίτητη, διότι η διάβρωση από τις καιρικές συνθήκες στο πέρασμα των πολλών ετών που στέκονται τα κτήρια, ήταν πολύ μεγάλη. Τιμούμε την μνήμη των προγόνων μας και σεβόμαστε το χώρο του κοιμητηριακού Ναού της Αγίας Παρασκευής.

Θεωρώ πως η Δημοτική Αρχή, είναι στο πλευρό μας και παρά τις δύσκολες συνθήκες της ενεργειακής κρίσης και ανατιμήσεων υλικών και προϊόντων, που βιώνουμε όλοι μας , συνεργάζεται μαζί μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia