Ευχαριστήριο του Προέδρου των Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιου Δημητρίου προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Τρικάλων

Πριν λίγες ημέρες νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων η μητέρα μου με δυνατούς πόνους και εμετούς. Από τα βάθη της καρδιάς μου  \θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Χειρουργό καθηγητή γιατρό και Διευθυντή Συντονιστή της Α Χειρουργικής Δρ. Δημήτριο Παπαγόρα.

Εναν υπέροχο επιστήμονα αλλά πάνω από όλα έναν απλό άνθρωπο γεμάτο κατανόηση και υπομονή, πόσο μάλλον που η μητέρα μου δεν ειναι και μια εύκολη ασθενής λόγω των πολλαπλών προβληματων υγείας . Ιδιαίτερα θα ήθελα να τονίσω την ηρεμία και την εμπιστοσύνη που μου εμπνεύσατε από την πρώτη στιγμή και την αμέριστη υποστήριξη σας μετά την δύσκολη αλλά επιτυχή χειρουργική επέμβαση χολής Δυσκολη λογω ηλικιας 78 ετων με ζαχαρώδη διαβήτη κσι αλκα πολλα. . Ελπίζω και εύχομαι να είστε πάντα καλά και να υπηρετείτε το λειτούργημα σας, με τις ευχαριστίες των ασθενών σας, να σας δίνουν δύναμη και αντοχή στο δύσκολο έργο σας. Τέλος, εύχομαι να είναι πάντα καλά και η οικογένεια σας, πολύτιμος αρωγος στα επιτεύγματα σας, στην οποία οφείλετε την έμπνευση και την εσωτερική γαλήνη που εμπνέει το πρόσωπο σας. 

Ευγνώμων  και στους εφημερεύοντες ιατρούς της χειρουργικής αλλα και στους νοσηλευτές, για την αμέριστη προσοχή και τα γλυκά τους λόγια. Είστε σπουδαίοι άνθρωποι και εξαίρετοι επαγγελματίες. Να είστε γεροί και ευλογημένοι.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia