Ευχαριστίες του ΓΕΛ Φαρκαδόνας προς την δημοτική Αρχή

Το ΓΕΛ Φαρκαδόνας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την σχολική επιτροπή του Δήμου, τον πρόεδρο της Ευάγγελο Κοσμά, την αντιδήμαρχο παιδείας Ελένη Μπότη, τον πρόεδρο τοπικής κοινότητας Φαρκαδόνας κ. Αθανάσιο Κούτσικο και όλους όσοι συνεργάστηκαν και συνέβαλλαν στην αποστολή υγειονομικού υλικού στο ΓΕΛ Φαρκαδόνας, συγκεκριμένα απεστάλησαν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και εξοπλισμός για τους εργαζομένους στην καθαριότητα του σχολείου.

«Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και στην ανάγκη επιστροφής σε μια κανονικότητα, ειδικά στις σχολικές μονάδες, η επίδειξη ευαισθησίας και άμεσης απόκρισης των φορέων του Δήμου στις ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών αποτελεί προτεραιότητα και υψηλό δείγμα αποτελεσματικότητας τους.», αναφέρει στην επιστολή που έστειλε στην ηλεκτρονική εφημερίδα KRINI LIVE ο διευθυντής της σχολικής μονάδας κ. Γιώργος Λιμπίκης.

Για τους παραπάνω λόγους ο Διευθυντής και ο Σύλλογος εκπαιδευτικών ευχαριστούν τις αρχές, ιδιαίτερα για την προμήθεια μασκών αφού ελάχιστοι Δήμοι ανά την επικράτεια προέβησαν σε κάτι ανάλογο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia