Ευχετήριο μήνυμα της Διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων Ελένης Ξυνοπούλου

Ευχετήριο μήνυμα απέστειλε σήμερα η Διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων, κα Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου, σε όλα τα σχολεία του νομού για την έναρξη της νέας διδακτικής χρονιάς.

   « Με τον Αγιασμό, που τελέστηκε σε όλα τα σχολεία μας και με τις ευλογίες του Θεού, είπε, αρχίζουμε το  σχολικό έτος αισιοδοξώντας να είναι γόνιμο και δημιουργικό.»

Εν ολίγοις καλωσόρισε τους μαθητές  πίσω στα σχολεία, διαβεβαίωσε ότι έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για μια ασφαλή χρονιά με υγεία για όλους και ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς δύναμη και κουράγιο στο  δύσκολο έργο τους.

«Μπορεί, δήλωσε, αυτή η χρονιά να μην ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, εμείς ωστόσο αντιστεκόμαστε με προγραμματισμό, μεθοδικότητα, πολλή δουλειά και πνεύμα συλλογικότητας.»

   Δεν παρέλειψε στο τέλος να ευχαριστήσει  την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αγαστή έως τώρα συνεργασία τους .

   Η ίδια παρέστη πρώτα στον Αγιασμό του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων παρουσία και του Δημάρχου & προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Ο Δήμαρχος  καλωσόρισε τη Διευθύντρια στο Νομό και το Δήμο μας επισημαίνοντάς της πως έχει έρθει σε μια πόλη της οποίας η Δημοτική Αρχή ενδιαφέρεται για τους πολίτες της. Απευθυνόμενος στους μαθητές ο κ. Παπαστεργίου  είπε πως, αν και πρόκειται για μια διαφορετική χρονιά φέτος, κανείς και τίποτα δε θα σβήσει το χαμόγελό μας . Υποσχέθηκε στη συνέχεια ότι θα είναι παρών σε όποια προβλήματα προκύψουν και ευχήθηκε με τη σειρά του ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

   Αμέσως μετά η κ Ξυνοπούλου μετέβη στο χώρο του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Τρικάλων, όπου τελέστηκε ο Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών, κ. Χρυσόστομο. Με το πέρας της τελετής ο Πανιερώτατος μίλησε εκτενώς για τη σύγχρονη πραγματικότητα, καλωσόρισε κι ευχήθηκε δύναμη στη νέα Διευθύντρια Δ.Ε. στους γονείς, στους καθηγητές και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της Μητροπόλεως.

Κυρίως όμως ο λόγος του απευθυνόταν στους μαθητές τους οποίους συμβούλεψε για όλα με γλώσσα ένθεη, αλλά και σύγχρονη.

Από την πλευρά της η κ. Διευθύντρια ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την εγκάρδια υποδοχή του και ευχήθηκε στους διευθυντές των δύο σχολείων, σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς πνευματική δύναμη και κουράγιο.

Έκλεισε με την ευχή να έχουν όλοι μια ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia