Εύσημα Γιώργου Ζιώγα στο προσωπικό της καθαριότητας.

Υπερηφάνεια αισθάνεται ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ζιώγας, για το προσωπικό της υπηρεσίας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, παρά τις αντιξοότητες και τους εξαντλητικούς ρυθμούς εργασίας.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Γιώργος Ζιώγας στην επιλογή τους να μην κάνουν χρήση της άδειας ειδικού σκοπού, γιατί το καθήκον τους επιτάσσει να βρίσκονται την κρίσιμη στιγμή κοντά στο Δημότη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Ζιώγα στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

Τι να πει κανείς για αυτούς τους ανθρώπους…
Είχαν το δικαίωμα αρκετοί να πάρουν άδεια ειδικού σκοπού αλλά εκείνοι ζήτησαν να δουλέψουν αντίθετες βάρδιες με τις συζύγους τους γιατί ….
«η κοινωνία μας χρειάζεται Αντιδημαρχε» όπως μου είπαν στο γραφείο ….. δεν είναι απλά συγκινητικό, είναι ΑΞΙΟ, ότι πιο αξιο να αγωνίζεσαι μαζί τους καθημερινα για να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό.
Ο Δήμαρχος μας από την πρώτη μας συζήτηση ήταν κατηγορηματικός, «Γιώργο κάνε ότι Πρέπει για να προμηθευτούμε τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασιας για το προσωπικό μας».
Αγώνας δρόμου λοιπόν αλλά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το υλικό που χρειαζόμαστε γιατί επενδύουμε στο προσωπικό μας, στους ανθρώπους μας, στους συνεργάτες μας!
Για αυτό σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ,
εσείς ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΤΙ,
εμείς με ψυχραιμία δουλεύουμε
για το Δήμο Τρικκαιων, δηλαδή για όλους εσάς.

Παράκληση , περιόριστε ογκώδη αντικείμενα όπως έπιπλα,στρώματα, κλαδιά, σακουλες με γκαζόν κλπ. Διευκολύνεται τους δικούς σας ανθρώπους.

Και ΜΗΝ ξεχνάτε ,

Τα απορρίμματα από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia