Ζαραμπούκας-Τρικαλιώτης: «Το Επιμελητήριο στηρίζει την τοπική αγορά»

Μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της τοπικής οικονομικής ανάκαμψης και να αποδείξουμε ότι σε δύσκολα χρόνια η επιχειρηματικότητα στα Τρίκαλα αντέχει, προσαρμόζεται και εξελίσσεται». Η διοίκηση του επιμελητηρίου Τρικάλων ειναι αρωγός στήριξης της τρικαλινής αγοράς, των τρικαλινων προϊόντων, των τοπικών ΜΜΕ .
Ας στηρίξουμε στο μέγιστο του δυνατού τα μαγαζιά του λιανικού εμπορίου, ας τα στηρίξουμε ψωνίζοντας από αυτά, κατανοώντας ότι δεν μπορούν με τίποτα να πουλήσουν σε τιμές internet, που στηρίζονται στους τεράστιους τζίρους και στα περιορισμένα λειτουργικά έξοδα. Επομένως είναι λογικό να πληρώσουμε το κάτι παραπάνω για να στηρίξουμε το φίλο, το γείτονα επαγγελματία να επιβιώσει, γιατί κι αυτός με τη σειρά του θα στηρίξει αύριο με το εισόδημά του τον άλλο λιανέμπορο, τον ταβερνιάρη τον ιδιοκτήτη καφετέριας και πάει λέγοντας.
Ασφαλώς και περιμένουμε αυτή μας η συμπεριφορά της στήριξης του τοπικού επαγγελματία να βρει κι από αυτόν ανταπόκριση, αφού τώρα έχουμε καλύτερη εικόνα ενός φυσιολογικού κόστους για κάθε προϊόν.
Ας βάλουμε αυτή τη νοοτροπία της αλληλεγγύης και της στήριξης της τοπικής αγοράς σε κάθε μας κίνηση για να πετύχουμε πρωτίστως την «βιωσιμότητα» μας σε μια υπό όρους κανονικότητα.
EΠIΣTPEΦOYME ΣTHN EΠIXEIPHMATIKH KANONIKOTHTA (συμβολική φωτό με τον συνάδελφο στο ΔΣ του Επιμελητηριακού θεσμού του νομού Τρικάλων Θέμη Τρικαλιώτη)

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia