Ζεστά χαμόγελα στην κοπή πίτας του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων [εικόνες]

Με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει μεγαλύτερη φαντασία και ταλέντο που θα αποτυπωθεί με το πινέλο και την μπογιά στο καμβά κόπηκε το απόγευμα της Κυριακής η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Art Cafe Σουίτα», παρουσία φίλων και μελών του Συλλόγου. 

Η βραδιά ξεκίνησε με σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, με ανακοινώσεις για τις προσεχείς δραστηριότητες και συνεχίστηκε με όμορφη μουσική από τους μουσικούς (φίλους του Συλλόγου) της «Τρικαλινής Μουσικοπαρέας».

Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Ζιάκα, αναφέρθηκε με συντομία στην πλούσια δραστηριότητα της χρονιάς που πέρασε και συγκεκριμένα:

Στην επίσκεψη της διοίκησης στην Κιβωτό του Κόσμου στο Διμήνι του Βόλου για την παράδοση έργων ζωγραφικής για το σπίτι των παιδιών, στη συνδρομή σε συλλόγους γονέων πολλών Δημοτικών Σχολείων, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να αναβαθμίσουν τους σχολικούς χώρους και ζήτησαν τη βοήθεια και την καθοδήγηση των μελών του Συλλόγου, στη συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας του Δήμου, σε Δημοτικά Σχολεία, βοηθώντας τους μαθητές να ζωγραφίσουν ασφαλείς διαβάσεις, στη μεγάλη ομαδική έκθεση «Ανάσα ψυχής» στο χώρο των Οθωμανικών Λουτρών με νέα έργα 45 καλλιτεχνών και τέλος στη δράση «ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΦΑΟ» μετά από πρόσκληση του Δήμου.

Αυτή η δράση φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα, κινητοποίησε περισσότερα μέλη του συλλόγου και είχε θετικό αντίκτυπο στην πόλη με αποτέλεσμα να ζωγραφιστούν περισσότερα ΚΑΦΑΟ από όσα είχαν ζητηθεί.

Η διοίκηση του Συλλόγου και η πρόεδρος ευχαρίστησαν το «Art Cafe Σουίτα», τα καταστήματα VICO και ΠΕΡΚΑΣ, για την προσφορά των επιπλέον δώρων της βραδιάς και την Τρικαλινή Μουσικοπαρέα για την όμορφη μουσική.

Πλέον ο Σύλλογος προετοιμάζεται για την ομαδική έκθεση με θέμα τη «Γυναίκα» που θα διεξαχθεί από 1 μέχρι 8 Μαρτίου, στο χώρο των Οθωμανικών Λουτρών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia