Ζεστά χαμόγελα στην κοπή πίτας του Συλλόγου ΑμΕΑ «Αρωγή» [εικόνες]

Με την πολυπληθή παρουσία των μελών και φίλων έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Αρωγή» του Ν. Τρικάλων.


Στην ομιλία της, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Καιμά, ευχήθηκε υγεία, χαρά και ευτυχία και ευχαρίστησε φορείς και κόσμο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τονίζοντας ότι η συμμετοχή τους, δίνει δύναμη, στην ίδια, την διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου.

Επίσης, επικεντρώθηκε στο έργο και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για το καλό των ΑμεΑ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υποδιοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλίας Τσιαούσης, ο οποίος απηύθυνε τις ευχές του, στην διοίκηση και στα μέλη του Συλλόγου, μιλώντας για την δύναμη όλων αυτών των ανθρώπων που μάχονται καθημερινά με τα προβλήματα. Ο ίδιος εμφανίστηκε αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου, εξηγώντας ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στο Σύλλογο και στα μέλη του.

Τις ευχές στους παρευρισκόμενους απηύθυναν μέσω των χαιρετισμών τους, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Άκης Αναστασίου, η αντιδήμαρχος Τρικκαίων κα Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου, ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Βούλα Καλαμπούκα και Ανδρέας Κλεισιάρης καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας κα Δεβόρα Οικονομούλα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia