«Ζεστός» ο Γιάννης Τριγώνης για τη Ν.Ε του ΚΙΝΑΛ

Πρόθυμος να συμμετάσχει στην επόμενη νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, πιθανώς και από τη θέση του γραμματέα, δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6  ο Γιάννης Τριγώνης:

« Έχω ήδη διατελέσει γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, και όπως και τότε έτσι και τώρα πριν γίνει οποιαδήποτε ζύμωση από τη δικιά μου πλευρά, θα μιλήσω και θα συναποφασίσω με ορισμένους ανθρώπους για το πώς θα πορευτούμε. Υπάρχουν οι άνθρωποι με τους οποίους είμαστε στενοί συνεργάτες και από την προηγούμενη θητεία, αλλά και έχουμε καλές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Προφανώς ένας από τους ανθρώπους που θα μιλήσω είναι η Λώρεν Κασσοπούλου, όπως θα συζητήσω και με το Γιώργο Οικονόμου. Είναι ο τελευταίος εκλεγμένος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας, και είναι φίλος μου εδώ και πολλά χρόνια. Και να με συνδέσουν με το πρόσωπο του, είναι χαρά μου και τιμή μου που μπορώ και μιλάω με κάποιους ανθρώπους και έχουμε κοινό τόπο όσον αφορά στην πολιτική μας σκέψη. Ισορροπίες τηρούνται στον χώρο μας, άριστες σχέσεις υπάρχουν και με το τωρινό ψηφοδέλτιο, όπως με τον κ. Παπαευθυμίου και τον κ. Ηλιάδη.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia