Ηλίας Τσιαούσης: «Ας κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα που γεννήθηκε μαζί του»

Τις θερμότερες ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος απευθύνει ο συντοπίτης, υποδιοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Ηλίας Τσιαούσης.

Ο κ. Τσιαούσης εύχεται ολόψυχα σε πολίτες αλλά και συναδέλφους υγειονομικούς καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά με υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία.

«Ας κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα που γεννήθηκε μαζί του. Αυτές οι γιορτές είναι ιδιαίτερα δύσκολες για όλους μας. Για τον καθένα ξεχωριστά, που δίνει το δικό του αγώνα ενάντια στην πανδημία. Δυστυχώς αυτές τις γιορτές πρέπει να τις περάσουμε μοναχικά, τηρώντας το αυστηρό πλαίσιο των μέτρων, που θα προστατεύσει εμάς τους ίδιους, πολύ περισσότερο τους δικούς μας ανθρώπους, της τρίτης ηλικίας. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και να τους προστατεύσουμε, από την πανδημία και τον αόρατο εχθρό. Αυτές τις μέρες τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στους υγειονομικούς, της περιοχής, του νομού, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και όλης της χώρας. Των γιατρών και των νοσηλευτών μας, του παραϊατρικού προσωπικού που δίνει την δική του μάχη ενάντια στον ιό, που στέρησε την ζωή σε χιλιάδες αμέτρητους συνανθρώπους μας. Οφείλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, δείχνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη σε εκείνους που μάχονται νύχτα και μέρα σώζοντας ζωές.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη», δηλώνει ο κ. Τσιαούσης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia