Ηλεκτρονικό κατάστημα τροφίμων ολικής άλεσης του 2ου ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

                  

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης τροφίμων ολικής άλεσης,  στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης»  του έργου ΄΄Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.΄΄ μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα εργάστηκαν σε 4 ομάδες. Η πρώτη  ομάδα μαθητών  σε συνεργασία με την υπεύθυνη καθηγήτρια παρασκεύασαν ζυμαρικά ολικής άλεσης, μπισκότα ολικής άλεσης , ψωμί ολικής άλεσης και ζύμη για πίτσα ολικής άλεσης. Η δεύτερη ομάδα εργάστηκε για τη δημιουργία του λογότυπου , η τρίτη ομάδα κατασκεύασε τα κουτιά συσκευασίας των τροφίμων και η τέταρτη εργάστηκε για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Στις 11 Ιουνίου μαθητές μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια παρουσίασαν το Σχέδιο δράσης στους πολίτες των Τρικάλων σε χώρο μπροστά από το Δημαρχείο του Δήμου Τρικκαίων. Πραγματοποιήθηκε δωρεάν προσφορά των τροφίμων ολικής άλεσης που παρήχθησαν μέσω του  Σχεδίου δράσης και ταυτόχρονη ενημέρωση για το πρόγραμμα Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.

Το Σχέδιο δράσης που υλοποιήθηκε στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων έχει ως σκοπό  την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, των δεξιοτήτων επικοινωνίας και χρήσης των ΤΠΕ των μαθητών και τη συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών. Συγκεκριμένα, ενισχύονται δράσεις εξωστρέφειας του σχολείου, οι οποίες παράλληλα προσφέρουν στους μαθητές ευκαιρίες για να βιώσουν επιτυχίες και να αναπτύξουν πρωτοβουλίες μέσα από δράσεις που άπτονται των αναγκών της σύγχρονης και ανταγωνιστικής αγοράς εργασίας . 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia