Ημερίδα για «Το Παρόν & το Μέλλον της Μελισσοκομίας».

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Επιμελητηρίου ο Γεωπονικός Σύλλογος Τρικάλων διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το Παρόν & το Μέλλον της Μελισσοκομίας».

Η ημερίδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφου την παρακολούθησε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πλήθος συμμετεχόντων που εκπροσωπούσε κάθε γωνιά των Τρικάλων.

Οι αξιόλογοι ομιλητές επικεντρώθηκαν στο παρόν και το μέλλον της μελισσοκομίας ενώ τεθηκαν προς συζήτηση και τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο.

Τοποθετήθηκαν Επιστήμονες με πλούσια δράση στο χώρο και συγκεκριμένα οι: Χαριστός Λεωνίδας – Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, Τμήμα Μελισσοκομίας (ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ): «Νεότερα ερευνητικά δεδομένα ενάντια στο Varroa».

Ασούτης Διδάρας Νικόλαος – ΕΦΕΤ: «Υγιεινή & Ασφάλεια Προϊόντων Μέλισσας». Καρατάσου Κατερίνα – Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος: «Αντιμετώπιση Ασθενειών». Μανούρας Αθανάσιος – Παν. Θεσσαλίας / Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας: «Ελληνικό Μέλι. Ταυτότητα και Διατροφική Αξία».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και συμμετείχαν το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής Ελλάδας και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia