Ηταν όλοι στα εγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ στο Δενδροχώρι, στη μνήμη του Αλέξανδρου Γκαμπλιώνη (Βίντεο)

Σε κλίμα συγκίνησης και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ στο Δενδροχώρι με αγώνες 3×3 στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γκαμπλιώνη.

Πρίν την κοπή της κορδέλας τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του Αλέξανδρου από τον Πατήρ Γρηγόριο και ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους επισήμους, σφραγίζοντας την έναρξη της εκδήλωσης που συνδυάστηκε με παραδοσιακό πανηγύρι στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου, στο πλαίσιο της εορτής της παλιάς εκκλησιας του χωριού, Γενέσιον της Θεοτόκου.

Διάχυτη ήταν η συγκίνηση στους παρευρισκόμενους όταν η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δενδροχωρίου Γιάννα Ντάκου, πρόσφερε στους γονείς του Αλέξανδρου Γκαμπλιώνη τις φανέλες που ηταν αφιερώμένες στα εγκαίνια της αθλητικής εγκατάστασης.

Ο Άκης Αναστασίου έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των αγώνων με τους συμμετέχοντες να προσφέρουν καλό θέαμα στον κόσμο που χειροκρότησε θερμά τις προσπάθειες τους.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαιων Δημητρης Παπαστεργίου, η πρόεδρος της ΤΚ Δενδροχωρίου Γιάννα Ντάκου, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δήμητρα Νάτσινα, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια και τους αγώνες που διεξήχθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στο νέο γήπεδο μπάσκετ:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia