Ηχηρό μήνυμα νίκης έστειλε η Υποψήφια Δήμαρχος Μουζακίου Ολυμπία Διαμαντοπούλου. (φωτο&video)

Σε πανηγυρικό κλίμα με κύρια χαρακτηριστικά τις δυνατές επευφημίες, τους εκκωφαντικούς ήχους των ντουντουκων και τα αλλεπάλληλα χειροκροτήματα, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού “Πνοή Δημιουργίας” με επικεφαλής την δικηγόρο Ολυμπία Διαμαντοπούλου.

Το κέντρο του Μουζακίου γέμισε ασφυκτικά από εκατοντάδες υποστηρικτές της Ολυμπίας Διαμαντοπούλου, που με την προσωπική τους ικμάδα δημιούργησαν κλίμα ενθουσιασμού, εν όψει της κρίσιμης εκλογικής μάχης της 26ης Μαϊου.

Το παρών στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της ανεξάρτητης παράταξης Πνοή Δημιουργίας έδωσαν ο Πρώην Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, ο πρώην Δήμαρχος Πύλης κ. Τσιούτσιας και αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, τους οποίους η Ολυμπία Διαμαντοπούλου ευχαρίστησε ονομαστικά για την παρουσία τους στην προεκλογική εκδήλωση.

Η Υποψήφια Δήμαρχος Μουζακίου στην σύντομη ομιλία της, ανέλυσε τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας.

Ζήτησε πάνδημη συσπείρωση, ωστε να ασκήσει μια παραγωγική θητεία με επίκεντρο τον Δημότη Μουζακίου και την ανάπτυξη… Θα πορευτούμε με εμπειρία, προγραμματισμό και στόχευση… τόνισε εμφατικά η Ολυμπία Διαμαντοπούλου.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τη λαοθάλασσα που συγκεντρωθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο της Ολυμπίας Διαμαντοπούλου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia