Η Έλενα Παπαρίζου τραγουδά επιτυχίες της και χορεύει τσάμικο σε πολιτιστική εκδήλωση στο Μουζάκι. (φωτο &video)

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής το 4ο Φεστιβάλ Μουσικού Πολιτισμού με θέμα «Παραδοσιακό Χορωδιακό Τραγούδι – Παραδοσιακοί Χοροί » και «Συνάντηση Φιλαρμονικών»  στην κεντρική πλατεία Μουζακίου.


Κάθε χρόνο, το φεστιβάλ τιμά καλλιτέχνες του τόπου, οι οποίοι με την παρουσία τους και την μουσική τους σταδιοδρομία έχουν κάνει γνωστό το Μουζάκι σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος βραβεύτηκε για το έργο της, η Έλενα Παπαρίζου, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα με τη μελωδική φωνή, τις αμέτρητες διακρίσεις και δισκογραφικές επιτυχίες που κατάφερε να υψώσει την Ελληνική σημαία στο ψηλότερο βάθρο, στη «Number One» θέση στο διαγωνισμό της Eurovision. 

H καλλιτέχνιδα που έλκει την καταγωγή της από την Βατσουνιά και τον Οξυά μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την καταγωγή της και λατρεύει την παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας της. Έτσι, χόρεψε και ένα τσάμικο μαζί με τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Κωτσό και φυσικά καταχειροκροτήθηκε.

Το  4ο Φεστιβάλ Μουσικού Πολιτισμού διοργάνωσαν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.)

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia