Site icon trikalafocus.gr

Η ΑΕΚ Σαραγίων υποδέχτηκε τον Ηλία Κυριακίδη

Στα μέρη μας βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Ηλίας Κυριακίδης, διευθυντής εκπαίδευσης δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ, στο πλαίσιο της επιτυχούς συνεργασίας με την ΑΕΚ Σαραγίων, η οποία αποτελεί μέλος του δικτύου ακαδημιών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας και παρακολούθησε όλα τα προπονητικά προγράμματα ενώ μπήκε ο ίδιος στην διαδικασία της προπόνησης ως εκπαιδευτής.

Μάλιστα οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Σαραγίων είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ανάλυση των αγώνων της Κ-16 μέσω βίντεο.

Ακολούθησε γεύμα στη γνωστή ψησταριά “Χασαποσέρβικο” προς τιμήν του Υπευθύνου Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης των συνεργαζόμενων ακαδημιών της ΠΑΕ το οποίο παρέθεσε ο εμπνευστής της συνεργασίας Θωμάς Λούτας, (Θωμάκος) πρόεδρος του ΔΣ. Την εκλεκτή παρέα πλαισίωναν επίσης οι: Αθανάσιος Καππάς, Διοικητής Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, ο γνωστός ιατρός Καραμαγκιόλας Ηλίας, ο Αστυνομικός Αναγνώστου Γιάννης και οι προπονητές της ακαδημίας ΑΕΚ Σαραγίων Παπακυρίτσης Νικόλαος και Βατής Ευστράτιος.

Exit mobile version