Η Αθήνα φώναξε: “Η Πύλη έχει Δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα”

Άνευ προηγουμένου η συγκέντρωση ετεροδημοτών στην Αθήνα για τον Κώστα Μαράβα!

Τον Δήμαρχο Πύλης προλόγισε ο κ Στυλιανός Τσέλιος αντιστράτηγος ε. α.

Ενθουσιώδης ήταν η παρουσία του κόσμου στην αποψινή ομιλία του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα στους ετεροδημότες της Αθήνας.

Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό παρών στην αίθουσα του ξενοδοχείου όπου ο Κώστας Μαράβας μίλησε από καρδιάς για το έργο που έχει επιτελέσει στο Δήμο Πύλης και την βούληση του να ολοκληρώσει το όραμα του για την ευρύτερη περιοχή.

Εμφανώς συγκινημένος απο τη μεγαλειώδη συγκέντρωση, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ευχαρίστησε τους ετεροδημότες για το ηχηρό μήνυμα νίκης που έστειλαν και ανέλυσε τους στόχους της νέας τετραετίας.

« Η παράταξή μας ανοίγει την αγκαλιά της σε όλους τους Δημότες πέρα από κόμματα και συμφέροντα . Στη μάχη της προσεχούς Κυριακής καλούμε όλον τον κόσμο να φωνάξει ότι η Πύλη έχει Δημαρχο”»

«Την 26η του Μάη εκλέγουμε τον Δήμαρχο που εμπιστευόμαστε! Μαζί, ενωμένοι θα συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν περίπου 5 χρόνια. Από αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας. Θα είμαστε όλοι μαζί… θα αγωνιστούμε για το καλό του τόπου και των παιδιών μας» τόνισε ο Κώστας Μαράβας μέσα σε επευφημίες και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia