Η αντιδήμαρχος Ελένη Στεργίου-Μπότη συγχαίρει τον μαθητή του ΓΕΛ Φαρκαδόνας Απόστολο Βραχνό

Χαρά και συνάμα ικανοποίηση δημιούργησε στην μαθητική κοινότητα του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς επίσης και στους θεσμικούς παράγοντες που εκπροσωπούν τον τοπικό ΟΤΑ, η επιτυχία-διάκριση ενός Φαρκαδόνιου μαθητή, στον 80ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητών «Ο Ευκλείδης» που διοργανώθηκε σε πανελλήνιο επίπεδο, ταυτόχρονα και στα Τρίκαλα, τον περασμένο Ιανουάριο. Πρόκειται για τον Απόστολο Βραχνό, μαθητή της Β’ Τάξης του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας, ο οποίος μετά την διάκρισή του στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Ο Ευκλείδης», εισέρχεται στην επόμενη φάση της 37ης Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας, «Ο Αρχιμήδης», που θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Κυριακή στην Αθήνα.

Στην μεγάλη αυτή επιτυχία και διάκριση έρχεται να σταθεί η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Φαρκαδόνας κα Ελένη Στεργίου – Μπότη, η οποία εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Απόστολο Βραχνό, όσο και στους καθηγητές των σχολείων και γενικότερα στους εκπαιδευτικούς των δυο βαθμίδων που αγωνίζονται για να μεταφέρουν την γνώση στα παιδιά.

«Πραγματικά η εν λόγω διάκριση μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Οφείλω να συγχαρώ δημόσια το 17χρονο μαθητή του ΓΕΛ Φαρκαδόνας, που με το θάρρος, την σκληρή μελέτη και τις γνώσεις που έλαβε από τους εκπαιδευτικούς του, κατάφερε να διακριθεί και να μετέχει στην επόμενη και πιο απαιτητική φάση του διαγωνισμού για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους καθηγητές μας, οι οποίοι αγωνίζονται για να μεταφέρουν τη γνώση στα παιδιά μας, εφόδια που θα σταθούν χρήσιμα για την μετέπειτα πορεία τους.

Μεταφέρω τις ευχές μου, όσο και του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου, για  επίτευξη των μελλοντικών στόχων των μαθητών, καλή πρόοδο και νέες. Ως Δήμος Φαρκαδόνας κι ως Αντιδημαρχεία Παιδείας θα βρισκόμαστε κοντά στους μαθητές, κοντά στους εφήβους, κοντά στην νεολαία, αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε τους άθλο», δήλωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας απευθυνόμενη σε καθηγητές και μαθητές.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia