Η ανωτερότητα του Μπάμπη Βασταρούχα ισούται με αρχοντιά!

Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Τρικαλινής κοινωνίας με πρωταγωνιστικό ρόλο στο κίνημα φιλανθρωπίας το οποίο γιγαντώνεται διαρκώς, χάρη σε πρωτοβουλίες ανθρώπων που ενισχύουν φορείς και ιδρύματα, όπως κάνει εδώ και αρκετό καιρό ο δραστήριος πρόεδρος του σωματείου Εξωτερικής Φρουράς του Κατ/τος Κράτησης Τρικάλων Μπάμπης Βασταρούχας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Mpampis Vastaroyhas, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια

Η δράση του,όπως ήταν αναμενόμενο, απασχόλησε τους ενδιαφερόμενους για τον δημαρχιακό θώκο της Πύλης στις πρόσφατες εκλογές της 26ης Μαΐου, που επιθυμούσαν διακαώς να εντάξουν τον θρυλικό Μπάμπη στο δυναμικό τους.Ο κύβος ερρίφθη τελικά για τον Μπάμπη Βασταρούχα, όταν αποφάσισε να στηρίξει τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα με την προοπτική της συμμετοχής του στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται

Η υποψηφιότητα του όμως φαίνεται πως έκανε κάποιους να αισθάνονται άβολα, με αποτέλεσμα να ανακρούσει πρύμναν για το καλό του συνδυασμού. Ένα είναι βέβαιο! Ο Μπάμπης Βασταρούχας παραμένει δραστήριος και έχει αποδείξει ότι όταν βρίσκεται σε θέση ευθύνης αποδίδει τα μέγιστα προς όφελος των πολλών!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, selfie και κοντινό πλάνο

Το “λιοντάρι” από τον Άγιο Προκόπιο επιθυμεί σφόδρα να προσφέρει και από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να αναλάβει νέες ευθύνες που αποτελούν την επόμενη πρόκληση για τον ίδιο!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia