Site icon trikalafocus.gr

Η ερμηνεία της Πολύνας Γκιωνάκη μάγεψε το κοινό των Τρικάλων [εικόνες]

Μια ξεχωριστή παράσταση με εντυπωσιακές ερμηνείες απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό της πόλης των Τρικάλων, την Τρίτη το βράδυ, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη, με την παράσταση  «Εγω η Ποντία Σεβάς Χανούμ»του Γιώργου Χρονά, σε σκηνοθεσία του Μανώλη Ιωνά.

Η ιστορία της ιέρειας του underground ρεμπέτικου, της Σεβαστής Παπαδοπούλου, και ο άγνωστος έρωτάς της με τον Στέλιο Καζαντζίδη ζωντάνεψαν στη σκηνή” .

Στο ρόλο της Σεβάς Χανούμ ήταν η γνωστή ηθοποιός Πολύνα Γκιωνάκη, φορώντας το αυθεντικό κοστούμι της Σεβάς Χανούμ και η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό για την ερμηνεία της. Μαζί της έπαιξε στη σκηνή και ο Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης.

Περίληψη της υπόθεσης:

Πόντος-Μεταπολεμική Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Τα άνθη του κακού-Ο Τζίμης ο χοντρός-Η νύχτα-Το underground ρεμπέτικο-το «φτωχοκάλυβο»-ο Τσιτσάνης…-η Μπέλλου-τα Κοκκινόγεια και ο Έρωτας του Καζαντζίδη για την αμαζόνα του πάλκου και της ζωής, την Αγέρωχη-την Δωρική-την Ασυμβίβαστη Σεβάς Χανούμ από την Σαμψούντα του Πόντου που ξαναζεί την ζωή της στην οδό των αργών τραγουδιών που σβήνουν στο βάθος του δρόμου.

Exit mobile version