Η ιατρός Αλέκου Ζωή υποψήφια με τον Θεόδωρο Χήρα.

Σε μια πολύ δυνατή προσθήκη στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο επικεφαλής αυτού Θεόδωρος Χήρας, καθώς συμφώνησε με την ιατρό Αλέκου Ζωή ώστε να είναι υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Αλέκου Ζωή είναι Γενική Ιατρός, διορίστηκε τον Αύγουστο του 2012 και εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Πύλης ως Επιμελήτρια Α’ , ενώ είναι και μητέρα δύο τέκνων.

Επίσης, υπηρετεί και στο Περιφερειακό Ιατρείο Φήκης, έχοντας ως εξυπηρετούμενα ιατρεία και τα χωριά Φιλύρα, Πιαλεία, Ελευθεροχώρι, Παραπόταμο, Λιλή και Βαλομάνδρι.

Η ίδια γεμάτη αυτοπεποίθηση, δήλωσε: Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των πολιτών του Δήμου Πύλης. Πιστεύω πολύ στο όραμα του συναδέλφου μου Θεοδώρου Χήρα για μια νέα εποχή στον Δήμο Πύλης. Καθημερινά βρίσκομαι στον καθήκον, προκειμένου να ασκώ άρτια το λειτούργημα μου στον τομέα της Υγείας και να βοηθώ απρόσκοπτα τους συνανθρώπους μου που χρήζουν ιατρικής περίθαλψης. Πλέον, μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά, θα ήθελα να αγωνιστώ τόσο για την αναβάθμιση των παροχών πρωτοβάθμιας υγείας σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, όσο και για την εν γένει ανάπτυξη και εξέλιξη του Δήμου μας σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών μας.

Ο Θεόδωρος Χήρας , γεμάτος ικανοποίηση καλωσόρισε την κυρία Αλέκου Ζωή στον συνδυασμό του, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: Η Ζωή εδώ και χρόνια, είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή του Εθνικού μας Συστήματος Υγείας και με την εξαίρετη προσωπικότητα της και τον άψογο επαγγελματισμό της , χαίρει άκρας εκτίμησης και εμπνέει τον σεβασμό όλων, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύλης και του Νομού Τρικάλων γενικώς. Είμαι πεπεισμένος, ότι κατέχει όλα τα προσόντα, ώστε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της, τη θετική της ενέργεια και την όρεξη της για σκληρή δουλειά στην τοπική αυτοδιοίκηση, με αποτέλεσμα να βγει απόλυτα κερδισμένος ο Δήμος Πύλης και ακολούθως ως συνάρτηση και οι συνδημότες μας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia