Η Κατερίνα Παπακώστα στην Κιβωτό του Κόσμου στο Βόλο.

Μια εσωτερική της ανάγκη ικανοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την έγκριτη Τρικαλινή νομικό Κατερίνα Παπακώστα! Το μεσημέρι της Κυριακής, η πολιτεύτρια της ΝΔ βρέθηκε κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου, στις πανέμορφες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Διμήνι με θέα την πόλη του Βόλου.

Εκεί, την υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα η κα Εύα, κοινωνική λειτουργός και μια από τις…”μητέρες” των παιδιών που βρίσκουν στοργή, προστασία και μόρφωση στο πρότυπο Σπίτι Φιλοξενίας Παιδιών. Η Κατερίνα Παπακώστα ενημερώθηκε για τα προγράμματα πολυεπίπεδης υποστήριξης που εφαρμόζει η κιβωτός στα 20 περίπου χρόνια συνεχούς δράσης και ξεναγήθηκε στο Γεωργικό σχολείο, στη φάρμα στον Οπωρόνα και στον κήπο με τα αρωματικά φυτά.

Το στέλεχος της Ν.Δ Τρικάλων εξέφρασε την απόλυτη συμπαράσταση της στο σημαντικό έργο που επιτελείται στην κιβωτό του κόσμου, υπογραμμίζοντας ότι θα κάνει ο,τι περνάει από το χέρι της για να προσφέρει κάθε δυνατή στήριξη στα παιδιά, ενισχύοντας το μεγάλο και δύσκολο, πλήν όμως όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε ο Πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia