Η κοπή πίτας και Συνεστίαση των Δημοτικών Υπαλλήλων και Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Πύλης

Πραγματοποιήθηκε για Τρίτη φορά φέτος η κοπή πίτας και η συνεστίαση των δημοτικών υπαλλήλων και Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων  του Δήμου Πύλης, που οργάνωσε ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης και έγινε πλέον θεσμός.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Κοσμικό Κέντρο  «ΟΝΕΙΡΩΝ ΕΠΑΥΛΙΣ» στον Παραπόταμο που βρίσκεται στο όριο της ζώνης ευθύνης του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός, πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας  ο οποίος ανέφερε τα εξής..

Καλωσορίζω  όλους εσάς  εργαζόμενους , συνεργάτες μου Προέδρους των Τ.Κ. που παρευρεθήκατε  σε αυτήν την εκδήλωση   και σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και ελπίζω να είναι καλλίτερο από το 2018.

Τονίζοντας ότι εσείς οι εργαζόμενοι είστε η κινητήριος δύναμη  του Δήμου μας πρέπει να δίνεται τον καλύτερο εαυτό να έχουμε όρεξη για δουλειά κοινούς στόχους  και πάνω από όλα αγάπη για τον τόπο μας.

Εμείς σαν Δημοτική Αρχή είμαστε εδώ να υπηρετήσουμε τον πολίτη με έργα όχι με λόγια, είμαστε εδώ να διοικούμε με διαφάνεια για να δημιουργήσουμε τον Δήμο που μας αξίζει.

Βήμα ,βήμα προχωράμε σταθερά και με συνέπεια πάνω σε αυτές τις παραμέτρους.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου τους δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους γιατί όλο αυτό το διάστημα αγωνίστηκαν  μέρα νύχτα με πάθος με μεράκι, προκειμένου να λύσουμε με επιτυχία τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε  και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Επίσης θέλω να σας επισημάνω ότι 2019 είναι μια  χρονιά εκλογών σε τέσσερις μήνες θα έχουμε δημοτικές εκλογές, με τον νέο Νόμο ‘Κλεισθένη» θα μπορούσα να μιλάω  για  ώρα για αυτό αλλά δεν θέλω να σας κουράσω, γιατί απόψε είναι βραδιά χαράς, χορού και κεφιού.

Θα πω μόνο αυτό αγαπητοί  φίλες και φίλοι η δική μου παράταξη  «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» θα είναι μπροστά και σε αυτήν την μάχη, για να διεκδικήσουμε για δεύτερη φορά την Διοίκηση του Δήμου Πύλης, σας ζητώ να περπατήσουμε αυτό τον δρόμο μαζί , σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia