Η κρυοθεραπεία του Βασίλη Τσιούτσια που εμπιστεύεται η Α.Ε.Κ (φωτ. & video)

Είναι να μην πάρει φόρα ο Τρικαλινός φαρμακοποιός Βασίλης Τσιούτσιας! Η φήμη των φυσικών σκευασμάτων υγείας που ο ίδιος παρασκευάζει στο υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο της http://naturespot.gr ξεπέρασε τα στενά όρια των Τρικάλων φθάνοντας μέχρι την πρωτεύουσα για λογαριασμό της… Α.Ε.Κ!!!

Ο πρωτοπόρος ομοιοπαθητικός φαρμακοποιός και μέλος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας κ.Βασίλης Τσιούτσιας ανακουφίζει από πόνους μυών & αρθρώσεων τους παίκτες του δικεφάλου που καταπονούνται στη διάρκεια της ημέρας από τις εξαντλητικές προπονήσεις και τους απαιτητικούς αγώνες.

Η εμπιστοσύνη των πρωταθλητών προς το πρόσωπό του έχει ως συνδετικό κρίκο τον καταξιωμένο φυσικοθεραπευτή της ΑΕΚ, Χάρη Καρβουνίδη, ο οποίος διατηρεί στενή επαγγελματική σχέση με τον Τρικαλινό ομοιοπαθητικό που χρησιμοποιεί αυστηρά, αγνά υλικά από το Άγιο Όρος και άλλες περιοχές της χώρας.

Όπως υπογραμμίζει στην ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τα οφέλη της κρυοθεραπείας :

Ανακουφίζει από πόνους (με μεγάλη διάρκεια)

Δημιουργεί αίσθηση ψυχους στο δέρμα λόγω μείωσης της θερμοκρασίας και της ροής του αίματος στην περιοχή που εφαρμόζεται.

Η κρυοθεραπεία του Βασίλη Τσιούτσια ανακουφίζει άμεσα παρακάμπτοντας δυσάρεστες συνέπειες του πάγου όπως μούδιασμα,δυσκαμψία, ερεθισμό δέρματος και το κυριότερο δεν απαιτεί ακινησία!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia