Η λατέρνα «καλεσμένη» στη θερινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ  

Πρωτότυπη και πολύ όμορφη η γιορτή θερινού αποχαιρετισμού από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων. «Προσκλήθηκε» και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο η λατέρνα, που αποτελούσε για πολλά χρόνια μοναδική μουσική συντροφιά στα αστικά κέντρα και την επαρχία.

Οι εκπαιδευτικοί και τα στελέχη του Κέντρου με τη συνεργασία των φιλοξενούμενων οργάνωσαν μια πολύ όμορφη γιορτή, στην οποία κυριάρχησαν το τραγούδι και ο χορός. Μάλιστα η γιορτή περιελάμβανε και ενδυμασίες ανάλογες των παλαιότερων εποχών και των τραγουδιών που ακούγονταν από τη λατέρνα.

Τα εδέσματα στο τέλος της γιορτής επιστέγασαν το κέφι που κυριάρχησε, για μια χρονιά άκρως δημιουργικής και πολύ ενθαρρυντική για το πλήθος των δράσεων που πραγματοποίησαν τα μέλη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων. όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς, η υπόσχεση όλων είναι, ότι οι δράσεις, οι εκπλήξεις, οι δραστηριότητες συνεχίζονται, με τη φροντίδα και τη μέριμνα του Δήμου Τρικκαίων, που ενισχύει συνεχώς τις υποδομές και στοχεύει στη συνεχιζόμενη βελτίωση των υπηρεσιών προς κάθε φιλοξενούμενο στις δύο βάρδιες του ΚΔΑΠ. 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia