Η Μαρίνα Κοντοτόλη χάθηκε στις αγκαλιές των φίλων της (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Σε χαρούμενο κλίμα η προεκλογική συγκέντρωση της Μαρίνας Κοντοτόλη….

Από το βήμα της πολιτικής εκδήλωσης έκανε λόγο για συμβόλαιο αλλαγής 11 άρθρων για ένα αποτελεσματικό και δίκαιο κράτος….

Με παλμό και διάχυτο ενθουσιασμό έγινε το απόγευμα της Κυριακής, η συγκέντρωση φίλων της υποψήφιας Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαρίνας, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, στις πρώην αποθήκες-ΣΤΑΘΜΟΣ-ΟΣΕ.

Η ένθερμη παρουσία των υποστηρικτών της δημιούργησε μοναδική ατμόσφαιρα όπου κυριάρχησαν τα χαμόγελα και οι εγκάρδιες ευχές για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της Μαρίνας.

Φανερά συγκινημένη από τον ενθουσιασμό των φίλων της τόνισε ότι «ένας είναι ο δρόμος, μόνο η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στον Αλέξη Τσίπρα, που θα φέρει προοδευτική διακυβέρνηση. Αυτό το μήνυμα να μεταφέρουμε στους αναποφάσιστους, ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε πολιτική αλλαγή»

Κλείνοντας, υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε τα θέματα του νομού Τρικάλων να είναι πρώτα στην ατζέντα της προοδευτικής διακυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. «Πάμε με φόρα, πάμε για την πολιτική αλλαγή» ήταν το σύνθημα της πριν ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά τους φίλους που τη στηρίζουν σε όλα της τα βήματα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia