Η ΝΕ ΤΕΕ Τρικάλων συγκέντρωσε αγαθά για την “Κιβωτο”.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε. Τρικάλων επί της οδού Καποδιστρίου 6, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την συγκέντρωση παιχνιδιών και δώρων για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Η συμμετοχή των συναδέλφων του τμήματος καθώς και πολιτών που θέλησαν να συνεισφέρουν σε αυτήν την εορταστική κίνηση αγάπης ήταν πραγματικά συγκινητική, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ως αποτέλεσμα συγκεντρώθηκε ένας πολύ μεγάλος όγκος παιχνιδιών και δώρων που σε συνεργασία με τον Θωμά Τζιωρτζιώτη, εκπρόσωπο της Κιβωτού του Κόσμου στα Τρίκαλα, θα παραδοθούν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο, με την ελπίδα να προσφέρουν χαμόγελα και στιγμές χαράς στα παιδιά αυτά στο εορταστικό πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων.

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή Τ.Ε.Ε. Τρικάλων οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που με την ενεργή συμμετοχή τους συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε η εκδήλωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ακόλουθες επιχειρήσεις, που με τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλλαν για την άρτια διοργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Τ.Ε.Ε. Τρικάλων:

·         Café Bar “Barrouge”

·         Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.

·         Αρτοποιείο Διαλεχτό

·         Catering “Thessalis”

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος ελπίζοντας ότι το 2020 θα είναι γεμάτο υγεία και χαρούμενες στιγμές για όλους τους συνανθρώπους μας.

Για τη Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων

Ο πρόεδρος

Λιάκος Νικόλαος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia