Η οικογένεια του ΑΟ Πύργου έκοψε την βασιλόπιτα της. [εικόνες]

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Πύργου… αποδείχτηκε μικρή για την καθιερωμένη κοπή πίτας της ακαδημίας της περιοχής.Ο ΑΟ Πύργου, γιγαντωνεται μέρα με την μέρα, η συμμετοχή των παιδιών πολλαπλασιάζεται. Έτσι για πρώτη φορά φέτος οι γονείς των μικρών αθλητών, δεν χωρούσαν καν στην κατάμεστη αίθουσα.Και όλα τους με το χαμόγελο στα χείλη άκουσαν με ευλάβεια τον πάτερ Αντώνιο να ευλογεί την πίτα, προχώρησαν με τάξη να πάρουν το κέρασμά τους ακούγοντας νωρίτερα τα καλά λόγια από τις αρχές του τόπου.

Ο δήμαρχος, Δημήτρης Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τους αντιδήμαρχους Άκη Αναστασίου και Γιάννη Κωτούλα, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΤ Δημήτρης Κουτσώνας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το ήθος των ποδοσφαιριστών; επιβραβεύοντας παράλληλα την προσπάθεια των προπονητών και του ΔΣ. Μάλιστα άπαντες δεσμεύτηκαν για υλοποίηση και αλλων έργων στην περιοχή λέγοντας χαρακτηριστικά οτι “σε λίγο η ακαδημία με τους ρυθμούς που προχωρά, θα φτάσει στον περιφερειακό”.

Οι άνθρωποι της ακαδημίας ευχαρίστησαν τους τοπικούς άρχοντες για τα καλά τους λόγια. Ευχαριστίες δόθηκαν στον πάτερ Αντώνιο που πάντα βρίσκεται κοντά στην ακαδημία, στους χορηγούς της ομάδας και στον διευθυντή του δημοτικού σχολείου κ. Παπαγεωργοπουλο που πάντα παραχωρεί την αίθουσα για την εκδήλωση της ακαδημίας.

Τυχεροί της εκδήλωσης που βρήκαν τα φλουριά ηταν οι Δεληλίγκας (Κ16), Σαμαράς (Κ14), Τσιουμάνης (Κ12), Κουτης (Κ10) και Οικονόμου (μπαμπίνι) οι οποίοι κέρδισαν από μια μπάλα. 


Έκοψε την πίτα της και η πρώτη ομάδα


Στο ίντερνετ καφέ του Πύργου, έκοψε την πιίτα της και η ανδρική ομάδα μέσα σε ευχάριστο, οικογενειακό κλίμα.Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ Θανάσης Μπουτζιώλης και ο νέος αστυνομικός διευθυντής Τρικάλων Στέργιος Νίντος.Ο πρόεδρος Αιμίλιος Χριστάκος ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους και έκοψε την βασιλόπιτα μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΤ.

Ο νεαρός Νίντος ήταν ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί το οποίο συνοδεύονταν από το ποσό των 100 ευρώ. 


Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia