Η πικρία της Μάνης Γιαννοτάκη… με τη μεγάλη καρδιά.

Φωτιές άναψε πάλι η σιδηρά κυρία του Δήμου Πύλης κα Μάνη Γιαννοτάκη!Μία ανάρτηση της στο fb, όπου εικονίζεται με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό, πυροδότησε κύκλο σχολίων, στα οποία άφησε να… διαρρεύσει η πικρία της, για την μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η υποψηφιότητα της Μάνης Γιαννοτάκη θεωρούνταν από πολλούς δεδομένη και μάλιστα προεξοφλούσαν την εκλογή της λόγω της υψηλής θέσης που κατέχει μεταξύ των πλέον δημοφιλών υποψηφίων στο νομό Τρικάλων! Δηλωτικό της πικρίας της το κατώθι σχόλιο:

Μάνη Μαρία Γιαννοτάκη Σ’ ευχαριστώ πολύ Χρήστο για τα καλά σου λόγια αλλά ποιός εκτιμάει την σήμερον ημέρα? Δεν πειράζει όμως αυτή είμαι εγώ και χαίρομαι που άνθρωποι απλοί και φίλοι το αναγνωρίζουν.. Σου εύχομαι καλή επιτυχια γιατί το αξίζεις!!!

Το σίγουρο είναι ότι στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου δεν θα δούμε το όνομα της Μάνης Γιαννοτάκη σε κάποιο ψηφοδέλτιο…κρατήστε όμως τις σειρήνες που ηχούν από Πλατεία Συντάγματος και οι οποίες την βάζουν στον πειρασμό να αξιολογήσει σοβαρά τις προτάσεις για συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia