Η προβολή της Πύλης από ASTRA και την εκπομπή «ΠΑΜΕ—LIVE»

Σημαντική παρουσία η ορχήστρα του Παναγιώτη Ζωσιμά.

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές ανάλαφρες εκδηλώσεις αισιοδοξίας και χαράς στον Δήμο Πύλης. Με προτεραιότητα την Υγεία και την ασφάλεια στις δύσκολες ημέρες της Πανδημίας.


Με κεντρικό μήνυμα ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΜΑΣΚΑ – ΥΓΙΕΙΝΗ – ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ.
Έτσι το Σάββατο, 17 /7 το μεσημέρι στην Τοξωτή Γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνος στην Πύλη έλαβε χώρα η εκπομπή του Απόστολου Τσιτσιπά «ΠΑΜΕ –LIVE». Μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού Καναλιού ASTRA, με την παρουσία της ορχήστρας του γνωστού τραγουδιστή Παναγιώτη Ζωσιμά.


Οι παρουσιαστές της εκπομπής Απόστολος Τσιτσιπάς και η Σταυρούλα Μαρτσούκου ξεκίνησαν την εκπομπή με τον κ. Τσιτσιπά να ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα για την συνεργασία και την καλλίτερη επιτυχία της εκπομπής. Κατόπιν ακολούθησαν οι σύντομες συνεντεύξεις από τον παραπάνω παρουσιαστή προς τους εκπροσώπους του Δήμου Πύλης. Τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σωτήρη Αγγέλη, την Πρόεδρο του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, τον κ. Βασίλειο Κανέλα -Πρόεδρο της Κοινότητας Πύλης και τον κ. Ανδρέα Αδαμόπουλο – Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης.

Τονίστηκαν μεν οι ομορφιές της πρωτεύουσας του Δήμου Πύλης, της Πύλης, αναδείχθηκαν όμως και όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο Δήμος Πύλης στο σύνολο του. Και στον ορεινό και στον πεδινό όγκο. Τα πέτρινα Γεφύρια, τα Μοναστήρια, οι μοναδικές Εκκλησίες παντού, τα πανέμορφα δάση, οι πετρόστρωτες πλατείες των χωριών μας, το θαυμάσιο κλίμα. Τονίστηκε η εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει τις δράσεις του Δήμου, τώρα μάλιστα που είναι δύσκολοι οι καιροί λόγω της πανδημίας. Στην συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση της ορχήστρας του Παναγιώτη Ζωσιμά. Ακούστηκαν δημοτικά και λαϊκά τραγούδια, που εκτέλεσε ο ίδιος και τα μέλη της ορχήστρας του με καταπληκτικό τρόπο, στον ειδυλλιακό χώρο της Τοξωτής Γέφυρας.
Και όλο αυτό να αποθανατίζεται από τις κάμερες του ASTRA και να πηγαίνει σε κάθε σπίτι.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia