Η Πύλη τίμησε το ένδοξο Έπος του ’40 (εικόνες)

Με Επισημότητα και όλες τις δέουσες  τιμές

Με ευλάβεια  όλους τους Ήρωες του 1940, με προφυλάξεις λόγω της Πανδημίας, τίμησε ο Δήμος Πύλης το «ΟΧΙ» των Ελλήνων του χθες , το  ‘’ ΟΧΙ’’ των Ελλήνων του σήμερα.

Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του τόπου και Αντιπροσωπεία της Μαθητικής Κοινότητας Πύλης, παρακολούθησαν την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης, όπου μετά το πέρας της δοξολογίας εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της Ημέρας από την Καθηγήτρια του ΕΠΑΛ –Πύλης κ. Αθηνά Κανάτα.

Ακολούθησε  η Επιμνημόσυνος Δέησης και η Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείων των Ηρώων στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ,  με δύσκολες  καιρικές συνθήκες, από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, τον  Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστο Νάκο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειο Κανέλα, τον Διοικητή  του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστο Παπαδογιάννη, τον Προϊστάμενο  του Π.Κ. Πύλης κ. Αναστάσιο Δαλαγεώργο, από το  Δημοτικό Σχολείο Πύλης ,το Γυμνάσιο Πύλης, το Γ. Λύκειο Πύλης και το ΕΠΑΛ Πύλης.

Φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της Μαθητιώσας Νεολαίας λόγω των παραπάνω συνθηκών, που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας με την ευχή να είναι η τελευταία φορά για όλα αυτά που εξελίσσονται με αυτόν τον τρόπο.

   ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia