Η Σοφία Σακοράφα στα Τρίκαλα την Τετάρτη και Πέμπτη 10 & 11 Μαΐου

Η Σοφία Σακοράφα στα Τρίκαλα την Τετάρτη και Πέμπτη 10 & 11 Μαΐου

Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται την επόμενη Τετάρτη, 10 Μαΐου η Σοφία Σακοράφα, Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του “ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη”.

Στις 6 το απόγευμα η Σοφία Σακοράφα θα περιοδεύσει με κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών και στελεχών στο κέντρο της πόλης, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κεντρικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25 στην πλατεία Μακαρίου (πλατεία Παλαιού Δεσποτικού), όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με μέλη και φίλους του κόμματος ενώ θα παρακολουθήσουν εκεί και την τηλεμαχία μεταξύ των έξι αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Το πρωί της Πέμπτης, 11 Μαΐου θα επισκεφθεί στις 9:30’ τις κοινωνικές δομές του Δήμου Τρικκαίων (κτίριο οδ. Ομήρου 6), όπου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους και τη δημοτική αρχή και θα συζητήσει ιδίως για το καίριο πρόβλημα της αντιμετώπισης της φτώχειας, που πλήττει όλο και μεγαλύτερο, το πιο ευάλωτο, μέρος της κοινωνίας.   

Στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων,  θα παρουσιάσουν μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη τις υποψήφιες και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό Τρικάλων.

Αμέσως μετά θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου εφ΄ όλης της ύλης. Η συνέντευξη θα είναι ανοικτή για όποιον και όποια θέλει να την παρακολουθήσει.

«ΜέΡΑ 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ»  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia