Η τοποθέτηση του Θανάση Λιούτα για τον νέο εκλογικό νόμο

Από το βήμα του ομιλητή ο κ. Λιούτας τόνισε ότι ο νέος εκλογικός νόμος της κυβέρνησης της ΝΔ έρχεται και διορθώνει ένα πολιτικό λάθος, υπογραμμίζοντας ότι η απλή αναλογική της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μόνο σε ακυβερνησία και χάος θα μπορούσε να οδηγήσει.

Ο Τρικαλινός βουλευτής ειδικότερα υπογράμμισε ότι, «Σήμερα που η οικονομία της χώρας μας τρέχει και που καταφέραμε να δανειζόμαστε ακόμη και με αρνητικά επιτόκια, πρέπει να νικήσουμε όλα τα εμπόδια που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν απειλές σε βάρος της ανοδικής μας τροχιάς».

Ο κ. Λιούτας επίσης τόνισε ότι, «Σήμερα που στο γεωπολιτικό μας περιβάλλον, στην Ανατολική Μεσόγειο, διαμορφώνονται μεγάλες απειλές, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να υπάρχει ο κίνδυνος της ακυβερνησίας».

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Τρικαλινός βουλευτής περιέγραψε τον νέο εκλογικό νόμο ως μια σημαντική συνθήκη σταθερότητας και ολοκλήρωσε την ομιλία του υπογραμμίζοντας ότι, «Η συνολική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στοχεύει στη δημιουργία γερών και σταθερών θεσμών που θα συμβάλλουν, σε συνδυασμό με την υλοποίηση του σημαντικού μεταρρυθμιστικού μας έργου, σε συνεχή οικονομική άνοδο, σε πρόοδο της κοινωνίας και στην ασφάλεια της πατρίδας μας».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia