Θοδωρής Αλέκος: «Έκανα γαϊδουρινή υπομονή με τον Σωτήρη Παπαχρήστο»

Τη διαγραφή του Σωτήρη Παπαχρήστου από τη δημοτική του ομάδα σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος  :

« Η κίνηση να διαγραφεί ο Σωτήρης Παπαχρήστος από τη δημοτική ομάδα είναι ηθική και πολιτική. Ούτε ο Δήμαρχος ούτε τα 2/3 της δημοτικής μας ομάδας τον ήθελαν, ήταν ξένο σώμα, κι έτσι πήρα την απόφαση και τον διέγραψα. Να τονίσω ότι διεγράφη μόνο από τη δημοτική μας ομάδα, θα συνεχίσει να είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Φτάσαμε εκεί γιατί η συμπεριφορά του και προς εμένα και προς άλλα μέλη της ομάδας ήταν αντισυμβατική και αντιδεοντολογική. Έλεγε συχνά ανυπόστατα πράγματα, με σκοπό να πλήξει εμένα και το έργο μας σαν δημοτική αρχή. Έκανα μεγάλη υπομονή, θα έλεγα έκανα γαϊδουρινή υπομονή, δεν ήταν του χαρακτήρα μου να φτάσω σε τέτοια σύγκρουση, αλλά ήρθα σε σημείο ως εδώ και μη παρέκει.

Εγώ τον τίμησα με το αξίωμα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, τι παραπάνω μπορούσα να κάνω; Δυστυχώς το τελευταίο δίμηνο δεν είχαμε καμία επικοινωνία και επαφή, ούτε έχω μάθει από την πλευρά του κάποια αντίδραση. Πιστεύω όμως ότι αιφνιδιάστηκε και δεν περίμενε ότι θα πάρω τέτοια απόφαση.

Τον λόγο που έκανε όλες του αυτές τις ενέργειες δεν τον ξέρω, όλα πιθανά είναι, μπορεί όντως να έχει φιλοδοξίες να ηγηθεί ενός συνδυασμού, όμως από τη στιγμή που συμμετέχεις σε μια δημοτική ομάδα οφείλεις να τιμάς την ομάδα που ανήκεις.

Την απόφαση μου την έχω λάβει όσον αφορά και στην επόμενη θητεία και θα ξαναδιεκδικήσω τη Δημαρχεία. Πιστεύω και ότι με το νέο νόμο του 43% διευκολύνεται η επανεκλογή του εν ενεργεία Δημάρχου.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia