Θοδωρής Χήρας: Πυρά κατά ριπάς στη δημοτική αρχή για ΜΚΟ και Τεχνικό Πρόγραμμα (Βίντεο)

Σκληρό ροκ από τον Θεόδωρο Χήρα, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύλης με αφορμή την ψήφιση του νέου τεχνικού προγράμματος του Δήμου, αλλά και τη συζήτηση για την ΜΚΟ και τις εργασίες που έκανε στο παλιό δημοτικό σχολείο στις Λογγιές. Ως προς το δεύτερο θέμα, για το οποίο υπήρξε διευκρινιστική τοποθέτηση του Δημάρχου Πύλης στην έναρξη της συνεδρίασης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε να ενημερωθεί το σώμα για το τι διημείφθη στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους του σωματείου, επισημαίνοντας ότι όφειλε να ενημερώσει τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου για το ζήτημα που προέκυψε πριν από περίπου δυο μήνες.

Μάλιστα, προς επίρρωση του ισχυρισμού του, παρέδωσε στον πρόεδρο κ. Μπαλατσούκα, την αίτηση που κατέθεσε προς κοινοποίηση και στο δημοτικό συμβούλιο, η εν λόγω ΜΚΟ. Ακολουθεί σε βίντεο, η τοποθέτηση του πρώην υποψηφίου Δημάρχου Πύλης:

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο Θεόδωρος Χήρας και στην αιτιολόγηση της καταψήφισης του νέου Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πύλης, το οποίο χαρακτήρισε μη υλοποιήσιμο. Αποσαφήνισε δε, πως πέρυσι είχε τονίσει σε ανάλογη συνεδρίαση πως αν η δημοτική αρχή κατάφερνε να υλοποιήσει το 40% θα έδινε δημόσια συγχαρητήρια. Αντ’ αυτού υπήρξε απορρόφηση μόλις 12% και δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που βιώνει ο πλανήτης, προμηνύεται χαμηλή απορρόφηση και στην εκτέλεση του νέου τεχνικού προγράμματος. «Επειδή στο φετινό είναι μέσα και τα χρήματα για την πλατεία φαντάζομαι, αυτά έχουν έρθει, αν δεν υπήρχαν και αυτά θα είχαμε μονοψήφιο νούμερο» τόνισε χαρακτηριστικά. Δείτε την τοποθέτηση του στο βίντεο που ακολουθεί:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia