Θ. Χήρας: «Να γίνει κυκλικός κόμβος στη νέα γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνα»

Την ανάγκη κατασκευής κυκλικού κόμβου στο σημείο που συνδέεται η νέα γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνα στον Πορταϊκό με τη νέα ε.ο. Τρικάλων – Πύλης επισήμανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόδωρος Χήρας, κάνοντας λόγο για λάθος που πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Μεταξύ των θεμάτων που έφερε προς συζήτηση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο κυριάρχησε η αναφορά του στη χάραξη του νέου δρομου που δεν δίνει τη δυνατότητα εισόδου στην Πύλη από το εν λόγω σημείο με αποτέλεσμα οι οδηγοί που θέλουν να εισέλθουν στην κωμόπολη να φτάνουν μέχρι το ύψος του Δημαρχείου.

Μάλιστα ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει την όποια προσπάθεια της δημοτικης αρχής προκειμένου είτε να γίνει κυκλικός κόμβος είτε κάποια παρέμβαση για να υπάρξει νέα διαμόρφωση.

«Είναι λες και είναι από αριστερά γκέτο ετσι όπως φαίνεται, είναι τα σίδερα και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την πόλη» τόνισε εμφατικά.

Απαντώντας στο σχετικό ερώτημα, ο Δήμαρχος Πύλης τόνισε πως έθεσε το ζήτημα υπόψιν της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σε συνάντηση που είχε στη Λάρισα τον ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να γίνει κάποια παρέμβαση. Ωστόσο, κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων να επισκεφτούν από κοινού τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη για να του θέσουν το μείζον ζήτημα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia