Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 19 έως 31 Ιουλίου 2022

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Τρίτη 19 Ιουλίου από 9:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής του Προφήτου Ηλιού στον Πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ναό των Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου από 9:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου από 8:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής της Οσίας μητρός ημών Πελαγίας της εν τη Ιερά Μονή Κεχροβουνίου ασκησάσης, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης, Μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου από 10-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου από 9:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου από 8:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής της Οσίας μητρός ημών Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 31 Ιουλίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Προόδου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia