Ικανοποίηση Θεόδωρου Χήρα για τις εργασίες στο Κ.Υ. Πύλης.

Την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης που εκτελούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Πύλης, διαπίστωσε σήμερα ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας, κατά την παρουσία του στην κοπή της βασιλόπιτας.

Χρέη ξεναγού ανέλαβε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Μιχάλης Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για παρεμβάσεις που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα και τις συνθήκες εργασίας σε ένα κτίριο που ξεπερνάει τα 35 χρόνια!

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης, τονίζοντας πως πρόκειται για εργασίες απαραίτητες για την αναβάθμιση του υπάρχοντος κτιρίου που θα ωφελήσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης Περικλή Μητρονάτσιου.

Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο κτίριο του Κέντρου Υγείας Πύλης (επιφανείας 1.100 τ.μ. περίπου).

Η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων αφορά κυρίως το εσωτερικό του κτιρίου και ειδικότερα την επίλυση των προβλημάτων της υγρασίας, των εκτεταμένων φθορών των δαπέδων και της ομαλής λειτουργίας των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia