Κάλαντα και κοινωνική μάθηση για νηπιαγωγείο στο Κέντρο Κοινότητας Δ. Τρικκαίων

Η Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Τρικκαίων καθώς ο προαύλιος χώρος (στο κτήριο επί της οδού Ομήρου 6), «πλημμύρισε» από παιδικές φωνούλες.
Φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελό τους, νήπια που φοιτούν στο νηπιαγωγείο Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων, με τη συνοδεία εκπαιδευτικού προσωπικού και ορισμένων γονέων, κρατώντας τριγωνάκια έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων κι άλλα γιορτινά τραγούδια σε ωφελούμενους/ες των κοινωνικών δομών.


Τα παιδιά υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς και οι κοινωνικοί λειτουργοί του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων και Κοινωνικού Εστιατορίου, κ. Ευανθία Μουστάκα και Ανθή Διαμαντή αντιστοίχως. Οι μικροί φίλοι με απλά λόγια ενημερώθηκαν για τον ρόλο των κοινωνικών δομών στο πλαίσιο της δράσης που υλοποιεί το νηπιαγωγείο Αγίου Κωνσταντίνου με τίτλο «Νοιάζομαι και δρω, χριστουγεννιάτικες μελωδίες σκορπώ».
Τα παιδιά προσέφεραν με ιδιαίτερη χαρά ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες κάρτες που τις επιμελήθηκαν προσωπικά για τους/τις εργαζόμενους/ες και τους/τις ωφελούμενους/ες, ενώ το προσωπικό προσέφερε κεράσματα.
Με την ευκαιρία, οι εκπαιδευτικοί κ. Μαρία Παπαζαφείρη και Ζωή Ζιώγου ενημερώθηκαν για το πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Εστιατορίου, του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων και του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia