Κάλεσμα συγκέντρωσης από την Φυλική Αταξία

Καμιά ανοχή – Μόνο οργή

Το δυστύχημα στα Τέμπη επιβεβαιώνει με τον πιο απάνθρωπο τρόπο την ανάγκη να σταθούμε χωρίς ανοχή, μόνο με οργή, απέναντι  στην εγκληματική απάθεια όλων των «αρμόδιων φορέων», που δεν δίνουν δεκάρα για τις ζωές μας!

Η φετινή 8η Μάρτη είναι μέρα απεργίας, μέρα αγώνα, συσπείρωσης, πάλης. Φτάνουν πια τα ευχολόγια και οι κατεστημένες συνήθειες. Είναι μέρα οργής ενάντια στο σύστημα και ό,τι αυτό πρεσβεύει… ενάντια στα κέρδη που πληρώνουμε με αίμα.

Είναι μέρα να κατεβούμε στους δρόμους και να φωνάξουμε ενάντια σε κάθε μορφής καταπίεση, για μια κοινωνία αταξική, ανθρώπων και όχι φύλων. Η 8η Μάρτη είναι μια μέρα μνήμης όλων των γυναικών που από την απαρχή της κοινωνίας βρέθηκαν να διεκδικούν το αυτονόητο, να παλεύουν ενάντια στην ταξική ανισότητα, την έμφυλη βία, την καταστολή. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το εργατικό κίνημα, με τους αγώνες των εργατριών και την ιστορία τους. Το γυναικείο ζήτημα είναι ένα ιστορικό, πολιτικό και κοινωνικό φαινόμενο και παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ.

Αυτή τη μέρα καλούμε σε συγκέντρωση στην Κεντρική Γέφυρα να ενώσουμε τις φωνές μας, να γίνουν ο χείμαρρος που θα τους πνίξει!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia