Κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων σε τρικαλινούς να ρυθμίσουν τις απλήρωτες οφειλές τους

Να ρυθμίσουν τις απλήρωτες οφειλές τους καλεί ο Δήμος Τρικκαίων τους τρικαλινούς προκειμένου, όπως εξήγησε με σημερινές της δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 η αντιδήμαρχος οικονομικών Σοφία Αλεστά, να αποφευχθεί στο τέλος Δεκεμβρίου η κατάσχεση των απλήρωτων ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των οφειλετών :

« Θέλουμε να καλέσουμε τους δημότες να ταχτοποιήσουν τις οφειλές τους, ώστε να αποφευχθούν άλλου είδους προβλήματα, καθώς σε κάποιες από αυτές τις οφειλές εκπνέει η πενταετία ή εικοσαετία της παραγραφής, και θα αναγκαστεί η οικονομική υπηρεσία να προβεί σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, κάτι το οποίο δεν θέλουμε να γίνει.

Η ρύθμιση που τρέχει είναι των 24 δόσεων, και θα παρακαλούσαμε τους δημότες να την αξιοποιήσουν και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους. Δεν είναι πολιτική απόφαση, είναι υποχρεωμένη η οικονομική υπηρεσία και προσωπικά ο ταμίας και ο διευθυντής, να προχωρήσουν σε βεβαιώσεις των οφειλών. Συνεπώς, έως τέλος Δεκεμβρίου ο Δήμος θα έχει προχωρήσει στα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, γι αυτό και από τώρα που είναι αρχές Νοέμβρη καλούμε τους δημότες να έρθουν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Οι περισσότερες οφειλές προέρχονται κυρίως από κλήσεις, και κάποιες από τις εισφορές γης. Δεν είναι πολλά τα μεγάλα ποσά, η πλειοψηφία είναι των 100 και των 200 ευρώ.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia