Κέφι και χορός στην κοπή πίτας του Σωματείου Εμπόρων Επισκευαστών Τροχών Αυτοκινήτων Νομού Τρικάλων (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Μέσα σε άκρως οικογενειακή και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακης, στο κέντρο ”Αηδόνια”, η κοπή πίτας του Σωματείου Εμπόρων Επισκευαστών Τροχών Αυτοκινήτων Νομού Τρικάλων. Ο πρόεδρος του σωματείου Άρης Τζάνης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καλωσόρισαν τα μέλη του συλλόγου και τους επίσημους προσκεκλημένους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχόμενος σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εμπόρων Επισκευαστών Τροχών Αυτοκινήτων Νομού Τρικάλων: Άρης Τζάνης, Νικόλαος Κοντοβουνήσιος, Μιχάλης Καλτσάς, Σταύρος Δημάκης και Σωτήρης Σιόζιος.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Σπυρίδων Γκοβίνας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος και ο προεδρος των Ε.Β.Ε Βαγγέλης Αγγελάκης.

Στο περιθώριο της ζεστής εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σωματείο 15 συνταξιοδοτηθέντες συνάδελφοι. Ακολούθησε χορός υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia