Κέφι και χορός στη «Γιορτή Πέστροφας» στην Κάτω Παλαιοκαρυά – Αυγουστιάτικη βραδιά με ζωντάνια (Βίντεο)

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6/8/2022 ημέρα «Μεταμορφώσεως του Σωτήρος» στην Κάτω Παλαιοκαρυά, η καθιερωμένη γιορτή Πέστροφας που διοργάνωσαν με πολύ μεράκι τα δραστήρια μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κοινότητας Παλαιοκαρυάς «Η ΓΚΡΟΠΑ».

Άνθρωποι όλων των ηλικιών έδωσαν δυναμικό παρών στη 18η γιορτή «Πέστροφας» που έλαβε χώρα στον παραδοσιακό Νερόμυλο μετά απο 2 χρόνια περιορισμών για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Η Αυγουστιάτικη βραδιά άρχισε με χαιρετισμό του οικοδεσπότη προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργου Κούτσια, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και αγκάλιασαν την βραδιά και ακολούθησαν συντομοι χαιρετισμοί από την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοκαρυάς Βάσω Μπαντή και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιώργο Τζιορτζιώτη.

Την μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Ζιάκας, η Αντιδήμαρχος Υγείας Χαρά Καλιώρα, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Λαμπρινή Οικονόμου, ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πύλης Βαλάντης Τσιούτσιας και η εκπαιδευτικός και πρώην υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Τρικάλων Παναγιώτα Μανταλιά.

Το υπέροχο πανηγύρι με ντόπια πέστροφα μαγειρεμένη με βούτυρο και καλαμποκάλευρο και όλα τα καλοψημένα εδέσματα συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με την εκλεκτή παραδοσιακή ορχήστρα να κρατάει αμείωτο το κέφι και τη ζωντάνια του κόσμου που ήθελε να αποδράσει από την καθημερινότητα.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia