Καθαριότητα και πλύσιμο αύλειου χώρου στο ΔΣ Μ. Κεφαλοβρύσου

Πλύσιμο αύλειων χώρων και καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο Μεγάλου Κεφαλοβρύσου έγινε χθές από προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου Τρικκαίων ενόψει νέας σχολικής χρονιάς, που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 14/9.

Το έργο πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεγάλου Κεφαλοβρύσου Σωτήρη Τσιγάρα και εντάσσεται στο πρόγραμμα που υλοποιεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Ζιώγας, με καθημερινή διάθεση του βυτίου πλύσης σε δύο βάρδιες.

«Αυτη την περίοδο επικεντρώνουμε το έργο μας στην καθαριότητα και στο πλύσιμο των σχολικών μονάδων» δήλωσε στο trikalafocus, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Ζιώγας.

Στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο (όπως και σε άλλα σχολεία) έγινε πλύση με χρήση του υδατοδιαλλειματος χλωρίου που συστήνει ο ΕΟΔΥ.

Την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα εξέφρασε ο Σωτήρης Τσιγάρας, τονίζοντας πως γίνεται κάθε προσπάθεια για την υποδοχή των μικρών μαθητών και των δασκάλων, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά μετά το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia