Καινούργια στήριξη στον Κώστα Μαράβα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Βλάχος του Δημητρίου, έδωσε τα χέρια και στηρίζει,
χωρίς όρους, τον Κώστα Μαράβα και την Δημοτική παράταξη με τίτλο «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Κατέρχεται ως υποψήφιος Πρόεδρος στην
Τοπική Κοινότητα Αγίου Προκοπίου.Είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ. Είναι παντρεμένος με την Αγορίτσα Μπρίζα και πατέρας δύο τέκνων.
Δηλώνει ότι: «…Βλέπω στο πρόσωπο του Δημάρχου Πύλης, στο πρόσωπο του Κώστα Μαράβα, την συνέχεια στην Πύλη και στα χωριά
μας. Το απέδειξε στα χρόνια που πέρασαν και θα το δείξει πιο έντονα την τετραετία που έρχεται. Θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των
συγχωριανών μου. Αγαπώ τον Άγιο Προκόπιο, αγαπώ την Πύλη, ζω εδώ, εγώ και η οικογένειά μου και θέλω η Πύλη να γίνει καλύτερη και μεγαλύτερη. Για όλους μας…». Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ευχαριστημένος για το γεγονός δήλωσε ότι: «…Μετά την στήριξη του νυν Προέδρου του Αγίου Προκοπίου, του Γιώργου του Αλέξη στο πρόσωπό μου, καλωσορίζω και τον Κώστα τον Βλάχο στις τάξεις της Παράταξης μας.
Και ο Άγιος Προκόπιος μίλησε. Το ταξίδι συνεχίζεται. Αφήνοντας στην άκρη τις «κραυγές», τις «καταγγελίες», τα «εφευρήματα». Γιατί για μας η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι σύνθεση απόψεων. Για το καλό των πολλών. Κώστα καλή δύναμη, καλό αγώνα…».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia