Και εγένετο σκάκι… στο πάρκο του Άη Γιώργη


Από σήμερα το πρωί, στο πάρκο του Άη Γιώργη, στα Τρίκαλα, υπάρχει μια νέα εναλλακτική επιλογή άθλησης.. Πνευματική αυτή τη φορά.
Μία πανεμορφη σκακιέρα από γρανιτη, δωρεα της επιχείρησης των Αφων Παπαγεωργιου (Μαρμαρα Παπαγεωργίου) οι οποίοι την κατασκεύασαν με κάθε λεπτομερεια και μεράκι, κοσμεί πλέον τον χώρο του πάρκου.
Η Σκακιστικη Κίνηση Τρικάλων , πρόσφερε τα κατάλληλα σκακιστικά κομμάτια, που θα υπάρχουν στο γραφείο των υπευθύνων στο χώρο δίπλα στη σκακιέρα και έτσι όποιος επιθυμεί θα μπορεί να περασει ευχάριστα τον χρόνο του παίζοντας το αγαπημένο μας πνευματικό παιχνίδι.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του πάρκου που κατασκεύασαν τον παγκο όπου τοποθετήθηκε η σκακιέρα, στον Κώστα Παπαγεωργίου για την υλοποίηση της ιδέας μας και το υπέροχο έργο του και στο Δημο Τρικκαιων για την συνεργασια μας όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχή μου, να απολαύσουν το σκάκι όσο γίνεται περισσότεροι επισκέπτες του πάρκου και να φυλαχθει ως κόρη οφθαλμού από όλους μας γιατί πέρα από την ένδειξη πολιτισμού,
είναι δημιουργία καρδιάς από όλους μας.
Ας βρει το σκάκι τη θέση που του αξίζει.

Χρήστος Τοζάρος – Πρόεδρος της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia