Και νέος εξοπλισμός στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Δεν είναι μόνο ο νέος τάπητας (ταρτάν) που τοποθέτησε ο Δήμος Τρικκαίων και αλλάζει τη μορφή και την εικόνα του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Είναι και ο πλέον σύγχρονος εξοπλισμός που ήδη ξεκίνησε να τοποθετείται και να συναρμολογείται. πρόκειται για νέα εμπόδια, νέο στρώμα για ύψος, νέο στρώμα για επί κοντώ. Σε συνδυασμό με νέες βαλβίδες, νέα σκάμματα, νέα διαγράμμιση, το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων αποτελεί ένα κόσμημα στον ελληνικό στίβο, με τάπητα που υπόσχεται ταχύτερους γύρους και καλύτερα αποτελέσματα σε ρίψεις και άλματα.


Τα σημαντικά όμως δε σταματούν εδώ.
Αυτός ο εξοπλισμός για πρώτη φορά παραχωρήθηκε ευγενώς από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου (ΕΑ) σε ελληνικό στάδιο, υλοποιώντας σχετική απόφαση, όπως είχε δημοσιοποιήσει ο ΣΕΓΑΣ.
Ο εξοπλισμός αυτός εγκαθίσταται στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων στη διάρκεια της προεδρίας στον ΣΕΓΑΣ, της τρικαλινής πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας στον ακοντισμό, κ. Σοφίας Σακοράφα, μετά και τη συνεργασία της με τον Βούλγαρο πρόεδρο της  ΕΑ κ. Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ.


Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου εκφράζει τις ευχαριστίες του για αυτήν την προσφορά, στον ΣΕΓΑΣ και την πρόεδρό του κ. Σοφία Σακοράφα, καθώς «έκαναν πραγματικότητα τον νέο εξοπλισμό του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, που, δημιουργεί νέα δεδομένα στα αθλητικά δρώμενα των Τρικάλων στον στίβο, για αθλητές/τριες και φοιτητές/τριες των ΤΕΦΑΑ».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia